fbpx

Het hoofdkantoor Christiaens Yvan is in jaarlijks verlof van 20 juli t/m 16 augustus. Terug op woe 17 augustus 2022.

Jaarlijks verlof van woensdag 20 juli t/m dinsdag 16 augustus 2022. We zijn terug op woensdag 17 augustus 2022.

Yvan Christiaens, al 35 jaar tuinhuizenfabrikant

Tuinhuizenfabrikant Yvan Christiaens ontwerpt, maakt en plaatst al meer dan 35 jaar lang tuinhuizen, poolhouses, chalets, mantelzorgwoningen, garages, blokhutten, carports, paardenstallen en hondenhokken aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze jarenlange ervaring in combinatie met ons ultramoderne machinepark stelt ons in staat om elk houten bijgebouw op de meest professionele manier te produceren. Uw standaard droomtuinhuis kan reeds 4 à 6 werkweken na de bestelling worden geleverd! Een tuinhuis op maat - onze specialiteit - neemt alnaargelang de afmetingen wat meer tijd in beslag. Een pasklaar bouwpakket of een tuinhuis op maat? Eindeloze combinatiemogelijkheden via ons uitgebreid servicenetwerk en dit van klassiek en cottage over modern tot design. Eigen plaatsingsdienst, grond- en betonwerken behoren tot de mogelijkheden. 
Contacteer ons voor een verkooppunt of servicepunt in uw buurt en ontvang het gratis Kijkboek via dit formulier.

Hoursoorten

vintageline

Productinformatie Vintage Tuinhuis

Na meer dan 35 jaar houtverwerking laten wij het verleden heropleven met deze Vintageline. De nieuwe houtsoort met geborsteld hout creëert een retrolook met een ruwe, doorleefde uitstraling. Deze houtstructuur – gemaakt van thermo vuren – is zowel verticaal als horizontaal verwerkbaar. De eiken palen en vintage deuren vormen de kers op de taart. Met onze Vintageline geniet u van een stukje geschiedenis in eigen tuin. .
Wanneer u kiest voor Vintage tuinhuis, dan worden alle ramen en deuren steeds in meranti vervaardigd.
 • Paneelbouw, te verkrijgen in thermo vuren en eik
 • Enkele deur, max 1 m breed
 • 3 lagen sierlijst
 • Aluminium profiel, standaard zwart
 • Eiken palen
 • Gebogen steunstijlen
 • Rustiek beslag
 • Rustiek slot en aparte cilinder
 • Antiek profiel
 • Palt dak, altijd EPDM
 • Ramen altijd in zwarte beits
 • Plaatsing tegen meerprijs

Pergolaline intro Christiaens Yvan

Pergolaline

Op zoek naar een oase van rust in eigen tuin? Kies dan voor onze Pergolaline en geniet optimaal van het leven buiten. Deze tuinhuizen baden in het licht en creëren een luxueuze look. U kan bovendien kiezen voor een groot overdekt terras. Zo kunt u ultiem genieten van mooie momenten met uw vrienden en familie.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe cottage: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Vintageline intro Christiaens Yvan

Vintageline

Na meer dan 35 jaar houtverwerking laten wij het verleden heropleven met deze Vintageline. De nieuwe houtsoort met geborsteld hout creëert een retrolook met een ruwe, doorleefde uitstraling. Deze houtstructuur – gemaakt van thermo vuren – is zowel verticaal als horizontaal verwerkbaar. De eiken palen en vintage deuren vormen de kers op de taart. Met onze Vintageline geniet u van een stukje geschiedenis in eigen tuin.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe cottage: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Luxeline Classic intro Christiaens Yvan

Luxeline Classic

Op zoek naar een tijdloos tuinhuis met karakter? Dan is onze Luxeline Classic echt iets voor u. De degelijke houten constructie geeft uw tuin de warme uitstraling die hij verdient. Brede planken, een klassieke look in grenenhout of een luxueuzere uitstraling in ceder of in de tropische houtsoorten iroko of thermo ayous: u kiest. Ook een droog plekje nodig voor uw brandhout? We voegen met plezier een handige overkapping toe. Met dit stijlvolle tuinhuis geniet u het hele jaar door van praktisch comfort.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude tuinhuis tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe tuinhuis: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Verkoopstalletjes intro Christiaens Yvan

Kioskline

Uw producten echt laten stralen? Onze vurenhouten verkoopstalletjes zorgen voor de perfecte sfeer om de troeven van uw gamma in de verf te zetten. Als dakbedekking kiezen we voor duurzame betonplex. Dankzij de stevige scharnieren kunnen deze stalletjes zeker en vast tegen een stootje.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw wensen.

Terrasline intro Christiaens Yvan

Terrasline

Deze houten berging geeft een extra look aan uw terras of stadstuin. Zo creëert u niet alleen een handige, compacte bergruimte buitenshuis, u geeft meteen extra cachet aan uw buitenruimte. Gaat u voor de tijdloze grenen look of een luxueuze uitvoering in cederhout? Ook wat de dakbedekking betreft heeft u ruime keuze: in ons standaardgamma vindt u degelijke shingles, maar ook cederleien en EPDM-roofing behoren tot de mogelijkheden.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude berging tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe bergruimte: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Chaletline intro Christiaens Yvan

Chaletline

Op zoek naar een gezellig plekje waar u en uw familie of gasten heerlijk kunnen logeren? In onze chalets op maat komt u niets tekort. Ze zijn ideaal voor wie bv. een weekendhuis wil aankopen en toch in luxe wil investeren. De grootte, het aantal verdiepingen, het aantal deuren en ramen, de dakbedekking, de mogelijkheid tot terrasoverkapping of afdak: u stelt zelf uw perfecte chalet samen die wij met plezier plaatsen.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe chalet: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Cottageline intro Christiaens Yvan

Cottageline

Klaar voor verdiende rust in uw eigen tuin? Laat u dan verleiden door deze stijlvolle cottage. U kiest volledig zelf de uitvoering: houdt u het bij klassiek vurenhout met shingles op het schuine dak? Of gaat u toch liever voor een tijdloze eiken look met een cederleien dak? Ook wie zin heeft in gezellige barbecues in groot of klein gezelschap zit goed met deze Cottageline. Indien gewenst voorzien we een prachtig afgewerkt overdekt terras. Zo vormt uw tuin een zalig plekje voor qualitytime met familie en vrienden. De landelijke stijl geeft het geheel een warme look & feel.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe cottage: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Horseline intro Christiaens Yvan

Horseline

Uw paarden verdienen enkel maar het beste. Verwen hen met een stevige, luxueuze stal in vurenhout waar ze zich echt thuis zullen voelen. Als dakbedekking hebben we tijdloze shingles in ons standaardgamma, maar ook prachtige cederleien en klassieke dakpanplaten behoren tot de opties. Dankzij de praktische inrichting kunnen de paarden comfortabel verblijven in een stal die meer dan ruim genoeg is. Schuilhokken ook voor schapen en geiten.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe paardenstal: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Carportline intro Christiaens Yvan

Carportline

Parkeren in stijl, het kan! Onze carports beschermen uw wagen tegen het meest gure weer, zodat u langer van uw auto kunt genieten. Wenst u een aangebouwd en afgesloten plekje om ook andere spullen of fietsen op te bergen? Geen probleem, de mogelijkheden zijn eindeloos. Of u nu gaat voor een modern plat dak of een landelijk ogend schuin dak met leien: de warme look van de houtsoorten in ons gamma sluit perfect aan bij de stijl van elke woning. Zo zorgen we voor een prachtig, praktisch geheel.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe carport: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Blockline Garage intro Christiaens Yvan

Blockline Garage

Op zoek naar een robuuste garage of werk- en opslagplaats die een warme uitstraling geeft aan uw woning en tuin? Dan laten we u graag wegdromen bij de vurenhouten garages in ons gamma. Kies je voor een behandeling in de autoclaaf, dan heb je de keuze tussen de kleuren Salt Green en Cosy Grey. Met deze garages in blokbouw beschermt u niet enkel uw wagen tegen alle weersomstandigheden, dankzij de riante afmetingen bergt u er ook makkelijk spullen en fietsen op. Weg met rondslingerend tuinmateriaal dat uw woning ontsiert. De stijlvolle uitstraling krijgt u er zomaar bovenop.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe garage: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Garageline intro Christiaens Yvan

Garageline

Een garage is meer dan een plekje voor uw wagen: het is het verlengde van uw woning. Bent u op zoek naar een riante bergruimte? Of wat dacht u van een plaats om uw favoriete hobby uit te voeren of de meest uiteenlopende klusjes tot een goed einde te brengen? In ons aanbod vindt u praktische houten garages met solide poorten. Onze garages bestaan in vier verschillende uitvoeringen: van Classic en Modern tot Cottage en Cubus. Ontdek alle mogelijkheden en bepaal de grootte, de houtsoort, de poort en de dakbedekking die het best bij u past. Zo verkrijgt u praktisch comfort dat een leven lang meegaat.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude constructie tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe garage: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Blockline Classic intro Christiaens Yvan

Blockline Classic

Deze klassieke blokhut fleurt uw tuin met gemak op. Het robuuste tuinhuis ziet er niet alleen gezellig uit, de aanwezige bloembakken maken van uw tuin een echt paradijs waar het zalig vertoeven is. Tijdloze shingles, landelijke cederleien of klassieke dakpanplaten: dankzij de uitgebreide keuze aan soorten dakbedekking verkrijgt uw tuinhuis de stijl die het best bij uw tuin en woning past. Een klein of groot afdak om te genieten van het moois dat uw tuin te bieden heeft? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude tuinhuis tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe tuinhuis: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Cubusline intro Christiaens Yvan

Cubusline

Deze moderne tuinhuizen zijn perfect voor wie een voorliefde heeft voor een minimalistisch, strak ontwerp. De deur gaat op in de wand en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Fijne verticale latjes of brede horizontale planken? Creëer de look die u verkiest. We voegen met plezier een afdak of terrasoverkapping toe aan het ontwerp, zo kunt u gezellig cocoonen in eigen tuin.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude tuinhuis tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe tuinhuis: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Luxeline Modern intro Christiaens Yvan

Luxeline Modern

Zorgeloos genieten met vrienden en familie in uw eigen tuin zonder daarbij in te boeten aan praktische bergruimte? U kiest volledig zelf het formaat en houtsoort van dit moderne tuinhuis, volledig afgestemd op uw smaak. Met een gezellige terrasoverkapping of toch liever een handige carport? Of u nu gaat voor een tuinhuis in grenen of in ceder, iroko of thermo ayous, al dan niet met cosy lounge: dit hedendaagse tuinhuis is ideaal voor wie houdt van een strakke, tijdloze look.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oud tuinhuis tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuw tuinhuis: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.

Blockline Modern Christiaens Yvan

Blockline Modern

Klaar voor zalige momenten buiten? Deze robuuste en hedendaagse blokhut is ideaal voor al wie zorgeloos wil genieten in zijn eigen tuin. De moderne look geeft een stijlvolle uitstraling aan elke buitenruimte. Dit tuinhuis in grenen kan ook voorbehandeld worden in de autoclaaf, in de kleuren Salt Green of Cosy Grey. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. Of u dit tuinhuis nu gebruikt als handige bergruimte of als trendy poolhouse, ruimte heeft u vast en zeker genoeg.

Bij Christiaens Yvan kiest u volledig zelf het ontwerp dat perfect aansluit bij uw tuin. Van afbraakwerken van uw oude tuinhuis tot grond- en betonwerken en de plaatsing van uw nieuwe tuinhuis: we nemen het totaalplaatje voor onze rekening. Want Outdoor is onze passie.