Yvan Christiaens, al 35 jaar tuinhuizenfabrikant

Tuinhuizenfabrikant Yvan Christiaens ontwerpt, maakt en plaatst al meer dan 35 jaar lang tuinhuizen, poolhouses, chalets, mantelzorgwoningen, garages, blokhutten, carports, paardenstallen en hondenhokken aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze jarenlange ervaring in combinatie met ons ultramoderne machinepark stelt ons in staat om elk houten bijgebouw op de meest professionele manier te produceren. Uw standaard droomtuinhuis kan reeds 4 à 6 werkweken na de bestelling worden geleverd! Een tuinhuis op maat - onze specialiteit - neemt alnaargelang de afmetingen wat meer tijd in beslag. Een pasklaar bouwpakket of een tuinhuis op maat? Eindeloze combinatiemogelijkheden via ons uitgebreid servicenetwerk en dit van klassiek en cottage over modern tot design. Eigen plaatsingsdienst, grond- en betonwerken behoren tot de mogelijkheden. 
Contacteer ons voor een verkooppunt of servicepunt in uw buurt en ontvang het gratis Kijkboek via dit formulier.

Hoursoorten

Wij zijn steeds op zoek naar dealers (als servicepunt of als verkooppunt).

Als dealer geniet u van onze professionele ondersteuning, opleiding, marketing én begeleiding.

Al meer dan 30 jaar is Yvan Christiaens een kwaliteitsmerk van Belgische tuinhuizen. De tuinhuizen worden vervaardigd met het modernste machinepark, en worden als kant-en-klaarbouwpakket bij u, of rechtstreeks bij de klant geleverd.

Als servicepunt biedt u de eindklant een offerte op maat aan en neemt u verkoop, eventuele grondwerken , volledige plaatsing en dienst na verkoop voor uw rekening.

Als verkooppunt biedt u de eindklant een offerte op maat aan en bent u exclusief verantwoordelijk voor de verkoop.

Interesse? Bel voor een afspraak of stuur ons het contactformulier.

Yvan christiaens maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.
Door verder te surfen gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.